Bemutatkozás

Bene Villa apartman, lakosztály, szállás Gyulán

 

Az Alföldön páratlan építészeti értékkel rendelkező, helyi védettséget élvező, egykori polgári lakásban nyitotta meg kapuit 1989. augusztus 11-én dr Bene Lajos gyűjteményét kiállítva a Városi Képtár, amely szecessziós épület ma a Bene- Villa apartman háznak ad otthont.

Szállónk Magyarország egyik legrégibb és talán legszebb településén, Gyulán található. Apartmanjaink közel az elegáns belvároshoz, a gyulai Vár kerület szomszédságában, autóval könnyen megközelíthető helyen várják kedves vendégeinket.

Gyula  a kultúra, a szökőkutak, a pálinka és a kikapcsolódás városa. A belvárosban, középkori eredetű műemlékek, templomok, közvetlen közelében és a város leghangulatosabb üzleteinek, éttermeinek, szomszédságában várjuk vendégeinket, 8 lakosztály-apartmanunk egyikében.

Apartmanjaink párok, családok, baráti társaságok számára ideális, ugyanakkor céges események, rendezvények, esküvők alkalmával is állunk vendégeink rendelkezésére akár 30 fő esetén is. 

A kényelmet teljesen felszerelt konyha, televízió, fürdőszoba, ingyenes Wi-Fi internet használat biztosítja.

Pihenjen gyönyörű városunkban, kiránduljon a környéken, ünnepeljen, vagy éppen okuljon apartman házunkban, vegyen részt pálinkakóstolón, csobbanjon a Várfürdőben, és miután hazatér,- kívánjuk, hogy gondoljon szeretettel a Gyulán eltöltött napokra.